Menu

Menu

06 Januari

Flier Systems

Herontwerpen van haar zaailijnen

Naar nieuws Volgende Vorige
We hebben Flier Systems bijgestaan in het herontwerpen van haar zaailijnen met als doel de kostprijs en de levertijden sterk te reduceren met gelijkblijvende maar vaak verbeterde productkwaliteit. Het plaatje toont de eerste nieuwe configuratie volgens SmartCustomization. In middels is Flier, mede dankzij een zeer geavanceerde configurator, in staat een belangrijk deel van haar productportfolio te configureren.

Flier Systems
Flier Systems is sinds 1931 wereldwijd actief als toonaangevende leverancier binnen de glastuinbouwsector. Wij bieden uitgebalanceerde standaardmachines tot en met de meest complexe, klantspecifieke systemen. Ons doel is een onderscheidende bijdrage te leveren aan de verhoging van uw rendement. Onze oplossingen verhogen plantkwaliteit, uniformiteit, capaciteit en efficiency. Door de modulaire opbouw van onze systemen, kan elk systeem worden toegesneden op uw bedrijfsvoering, bedrijfsgrootte en meegroeien met uw toekomstplannen.

Onze klanten bestaan uit veredelaars, vermeerderaars, jongplantenkwekerijen tot en met potplantenkwekerijen, in de groente- en sierteeltsector. Jarenlange ervaring (sinds 1931) is de basis voor de ontwikkeling van 'eenvoudige' standalone machines tot en met de meest complexe machinelijnen. Door de modulaire opbouw van onze systemen, kan elk systeem worden toegesneden op uw bedrijfsvoering en bedrijfsgrootte en bovendien meegroeien met uw toekomstplannen.
Ontwikkeld door Time2impress